Aktuellt

Malmgård Proto #17 på fat 6.6.

Sommarens Proto #17 är i stil av NEW ENGLAND IPA som vi bryggt på Malmgårds vis. Havre från egna åkrar och det fina mjuka lokala vattnet garanterar den speciellt runda och mjuka stommen i ölet. En mjuk och fyllig IPA med massor av fruktiga aromer bland annat lime och apelsin. Skål! Öl-restaurangerna »

Malmgård Proto#16 på fat 7.3.

Malmgård PROTO #16 startar 2018 årets Proto serie. En rödaktig välbalanserad IPA. Här får var och en själv besluta om denne IPA är i stil av Västkust, Östkust eller möjligen en IPA från Sydkusten. Vi på Malmgård slopade alla tankar om klassificering gällande denna IPA. Vi koncentrerade oss endast på att brygga ett öl i Malmgårds stil. Ett öl med Inhemskt kornmalt, spelt vetets nötaktighet och karamellaktiga nyanser från den aningen mörka malten. Från humlet träder först fram den aromatiska fruktigheten. I eftersmaken en ökande humlebeska. En smakhelhet som lockar till att avnjuta än en klunk till. SKÅL. Öl-restaurangerna »

Malmgård Proto#15 på fat 6.9.

Proto #15 är ett bastant öl med en djup rödbrun färg. I doften toner av enris samt lätt örtighet härstammande från ljung. Eftersmaken är lång, mjukt maltig, värmande och nyansrik. Allt detta kronas av en behaglig dos av aromhumle. Öl-restaurangerna»