Ajankohtaista

Malmgård Proto #20 hanassa 22.5.

Tässä saapuu Proto-sarjamme ensimmäinen hapanolut! Pyöreä hedelmäisyys ja voimakas happamuus yhdistyvät tässä erittäin vivahteikkaaksi ja kirpeän raikkaaksi kokonaisuudeksi, joka tuskin jättää kylmäksi -olit sitten entuudestaan hapanoluiden ystävä tai täysin uuden kokemuksen äärellä. Saatavuus »

Resepti herkulliselle olutkastikkeelle

Malmgård Belge on mainio olut maustamaan täydellisen kastikkeen erilaisille liha- tai kasvisruuille. Kokeile Laurean ammattikorkeakouluopiskelijoilta saamaamme reseptiä esimerkiksi karitsan paahtopaistin kanssa. Katso resepti täältä! »

HOK-Elannon kuukauden olut: Malmgård Vadelma-mustikka Sour

Vadelma-Mustikka Sour (5,0 %) on reilusti hapan ja samettisen pehmeä hapanolut, joka on viimeistelty vadelman viettelevällä suudelmalla ja mustikan tummanpuhuvalla syvyydellä. Raikkaan hapan ja marjaisa herkku! Saatavuus »

Malmgård: St Patrick's Green Ale

Tämä perinteikkäästi humaloitu, vihreä pale ale hätkähdyttää ensin värillään, sitten tasapainoisella maullaan. Hedelmäinen, kevyen sitruksinen tuoksu, keskitäyteläinen mallasrunko sekä tasapainoisen katkera jälkimaku houkuttelevat maistamaan toisenkin siemauksen Pyhän Patrikin kunniaksi. Saatavuus »

Malmgård Proto #19 hanassa 20.2.

Proto-sarjamme 19. jäsen tuo raikkaan hedelmäisen tuulahduksen kevättalven viileyteen. Tämä uusia olutmaailman virtauksia haisteleva tuote on tyyliltään Brut IPA, eli suomalaisittain rutikuiva IPA. Erityisellä valmistustekniikalla saadaan aikaan erittäin kuiva ja kevytrunkoinen olut, joka hakee vertailukohtia niin kuohujuomien kuin IPA-oluidenkin suunnalta. Makupaletin kruunaa runsaan hedelmäinen aromihumalointi sekä Malmgårdin peltojen speltin pähkinäinen jälkipuraisu. Saatavuus »

Malmgård Proto #17 hanassa 6.6.

Kesän Protossa Itä-Uudenmaan viljapellon antimet tekevät tuttavuutta New England lPA-tyylisen hedelmäisen makumaailman kanssa. Vaalean kuparinen, pehmeä ja hieman samea runko syntyy kauran ja oman ohramallaseoksen yhdistelmällä. Sävykkään hedelmäisen aromimaa ilman rakensimme Vic Secret, Citra ja Columbus -humalalajikkeilla. Mausta löytyy trooppista hedelmää, limeä ja appelsiinia. Humalan katkeruus on Malmgårdin tapaan tasapainoinen ja vaivih kaa suuta kuivattava. Pitkässä jälkimaussa tuntuu kauran pehmeyttä sekä runsaasti sitrusmaista hedelmäisyyttä. Saatavuus »

Malmgård Proto#16 hanassa 7.3.

Vuoden 2018 Proto-sarjan käynnistävä Proto#16 on punertavasävyinen, tasapainoisen maltainen IPA. Jokainen miettiköön itse onko tämä West Coast, East Coast vai kenties South Coast -tyylinen IPA. Me unohdimme turhan luokittelun ja keskityimme panemaan olutta Malmgårdin tyyliin. Kotimaista ohramallasta, speltin tuomaa pähkinäisyyttä ja tummien maltaiden karamellimaisia vivahteita. Humaloinnissa ensin aromaattista hedelmäisyyttä ja jälkimaussa hiljalleen voimistuvaa katkeruutta. Maku, joka houkuttelee nautimaan toisenkin kulauksen. Kippis! Saatavuus »

Malmgård Proto#15 hanassa 6.9.

Proto#15 on syvän punaruskea, tukevan maltainen olut, jonka tuoksussa voi aistia katajan aromeita sekä kanervan tuomaa kevyttä yrttimäisyyttä. Maltillisen katkerohumaloinnin sävyttämä jälkimaku on pitkä, täyteläisen maltainen, lämmittävä ja vivahteikas. Saatavuus »