Ajankohtaista

Malmgård Proto #17 hanassa 6.6.

Kesän Protossa Itä-Uudenmaan viljapellon antimet tekevät tuttavuutta New England lPA-tyylisen hedelmäisen makumaailman kanssa. Vaalean kuparinen, pehmeä ja hieman samea runko syntyy kauran ja oman ohramallaseoksen yhdistelmällä. Sävykkään hedelmäisen aromimaa ilman rakensimme Vic Secret, Citra ja Columbus -humalalajikkeilla. Mausta löytyy trooppista hedelmää, limeä ja appelsiinia. Humalan katkeruus on Malmgårdin tapaan tasapainoinen ja vaivih kaa suuta kuivattava. Pitkässä jälkimaussa tuntuu kauran pehmeyttä sekä runsaasti sitrusmaista hedelmäisyyttä. Saatavuus »

Malmgård Proto#16 hanassa 7.3.

Vuoden 2018 Proto-sarjan käynnistävä Proto#16 on punertavasävyinen, tasapainoisen maltainen IPA. Jokainen miettiköön itse onko tämä West Coast, East Coast vai kenties South Coast -tyylinen IPA. Me unohdimme turhan luokittelun ja keskityimme panemaan olutta Malmgårdin tyyliin. Kotimaista ohramallasta, speltin tuomaa pähkinäisyyttä ja tummien maltaiden karamellimaisia vivahteita. Humaloinnissa ensin aromaattista hedelmäisyyttä ja jälkimaussa hiljalleen voimistuvaa katkeruutta. Maku, joka houkuttelee nautimaan toisenkin kulauksen. Kippis! Saatavuus »

Malmgård Proto#15 hanassa 6.9.

Proto#15 on syvän punaruskea, tukevan maltainen olut, jonka tuoksussa voi aistia katajan aromeita sekä kanervan tuomaa kevyttä yrttimäisyyttä. Maltillisen katkerohumaloinnin sävyttämä jälkimaku on pitkä, täyteläisen maltainen, lämmittävä ja vivahteikas. Saatavuus »